Followers

feel free to drop by ;)

Name:
Email Address:
cucutokwan-omaq.blogspot.com

Popular Posts

Sunday, August 22, 2010

we're talking bout bestfriend here =="

kawan tikam belakang , 
kat depan macam malaikat , kat belakang mengalahkan setan .

well those things are normal in life . semua orang pernah rasa dan bakal rasa (buat yg masih belum) . normal lahh kann ? klau tak , life wont be spelled - L . I . F . E - lahhh
sejujurnya , dah banyak kali aku rasa semua tu dan tak mustahil aku akan rasa lagi suatu hari nanti .
classmate aku pon dah banyak kencing aku hidup² . 
lol :p
it's life bebeh ;)

- hierarki kehidupan -  kalau kita kat bawah , org atas tindas . kalau kita kat atas , kita mungkin tindas org bawah .  

err mlas ckp psal tu . nanti tercetus plak kontroversi .

di sini aku ingin membuat satu pengakuan , sesungguhnya aku susah untuk bersangka buruk terhadap manusia-manusia lain ( this term applies for those who once I considered as my BFF . kalau ENEMY tuu faham² lahh kann . org lain tu lain kira ) so itulah sebabnya kebanyakan orang ckp , aku senang ' kena pijak kepala ' .

seriously , aku susah nak terasa dgn manusia-manusia yang aku anggap BFF . ala stakat benda kicik² tu buat nampak tak nampak dah laa . kawan² ;) lol . baik sgt kot =="
dan satu lagi , aku susah nak percaya kalau org ckp ' BFF ' aku tu dok buat taik blakang aku . selagi tak nampak dpn mata , selagi itulah aku xkan pcaya .


( aku dah lupa apa yang patut aku taip )

lastly ,

malas komen =.=

adios !

2 comments:

nadia nazurah osman said...

it is not SURE dat every single person on earth will face this type of shit situation! *sry if this is rude.

ZA Wong said...

one day u'll understand , kid