Followers

feel free to drop by ;)

Name:
Email Address:
cucutokwan-omaq.blogspot.com

Popular Posts

Wednesday, March 16, 2011

masih seperti dahulu ? haa itu dahulu :)

27th FEB , birthday wafa . so sempena tu , photoshoot la gmbaq budak ni sikit . aha ! rupa-rupanya adik aku ni ada talent jugak :D

nahh tgk sniri . komen ok ? thx guys ( jgn mintak number dy , aku xkan bg )


klik kt caption tu ntok link terus ke album flickr aku


| Yunalis Wannabe | Murshidal Wafa Fairuzzaki | Kert ZA © | Canon EOS 1000D |

for her 14th birthday , dia dapat guitar kapok kaler puteh . aha sgt bertuah ;)

HAPPY BIRTHDAY wahai budak yang takkan besar ;)


eh jap , compare jap gambar dia masa umur 14 tahun kt atas tu dengan gambar masa umur 12 tahun kat bawah ni ,


sama tak ? ada beza tak ? aha . entah lahh . tapi yang pasti , kalau kami hangout sama-sama orang akan tanya , " tu sapa wey ? kak hang ka ? " ahaa tenuk punya soalan . tu adik aku lahh ngeng :D


5 comments:

Sofea said...

comey nya adik..
like sister, like brother
haha :P

Kert ZA said...

jgn nk puji dia sgt lahhh . haha

dyana nana said...

haha, comei2.. :)
haha, bkn kakak larh, tapi awek..haha :D

Kert ZA said...

eww

Sofea said...

k2.. comeinya brader.
haha