Followers

feel free to drop by ;)

Name:
Email Address:
cucutokwan-omaq.blogspot.com

Popular Posts

Thursday, January 27, 2011

eh babe . i mimpi u lg last nite … ehh … almost all nite i mimpi u :’) imy soo much





i wont be missed anyway . haha . dah mcm blog gay pulak . . . 

Monday, January 10, 2011

awak !

sorry to say , saya masih sayang awak . . .


celaka =="
aku diserang penyakit lama
| There's Always Hope | Jani | Kert ZA©Photography Editography | Canon EOS 1000D |

tahun baru ? . . .

maaf yea , agak lambat meng-update blog . sibuk kebelakangan ini .
bercakap mengenai tahun baru , smua org sibuk update azam masing² eventhough tiap² tahun azam tu tak pernah tercapai :p

azam aku taon ni ? well xpyh lah aku nk state each and every single thing yg aku harap berlaku for this year coz tiap² tahun hajat² aku tu hancus berkecai cmtu je .

apa yang aku harapkan ? biarlah aku sorang je yg tahu :)

HAPPY NEW YEAR everyone :D