Followers

feel free to drop by ;)

Name:
Email Address:
cucutokwan-omaq.blogspot.com

Popular Posts

Wednesday, March 23, 2011

sekali lagi aku dapat apa yang aku nak

ALHAMDULILLAHHHH :')))

hari ni result SPM diumumkan . alhamdulillah :') even result tak gempak macam orang lain , tapi dah cukup buat umi aku tersenyum ( tetiba sadis pulak ) ingat lagi tak post aku pasal target for SPM dulu ? kalau tak ingat , nah nii link
result ? errr . . . hehe :D kalau dibandingkan dengan target tu , aku tak capai 100% daripada yang aku target :(





btw , here's the result ,




maaf ya , ini bukan bertujuan untuk bangga dengan diri sendiri , tapi sebagai pemangkin semangat adik-adik aku :)




tapi . . . hmmm . . . cacat kan ? C dengan D tu ? aha . buat adik-adikku , jangan tiru abang ini ok ? buat yang lebih baik :) abang ni malaih p skolah , tau nak tuang jaa . haha . ( mula rasa menyesal ) boleh bilang sangat berapa hari aku ada kat sekolah


a day before the result , aku tak expect aku boleh dapat banyak tu , dok expect boleh dapat 2A ja . err errr . wehhh i didn't answer the SPM seriously kot !! memain je time exam ( ini kisah benar ) . . . u guys jangan buat macam tu ok ? aha :)

masa ambil result tu , memang tak sangka sangat2 boleh dapat macam ni . . . umi macam nak nangis lepas tengok result aku . . . umi kiss aku :')

errr that's all for today . . . ada lagi kah untuk dicoretkan di sini ? cukup dahulu buat masa ini . until next time , see yaa ;)



sedang mendengar ,

Maher zain - Alhamdulillah.mp3

This mp3 found @ weblagu.com




3 comments:

Adyb said...

Congrats :D

dyana nana said...

Tahniah, dapat 6A's
Lepas nie smbung mne ? hehe (:

Kert ZA said...

thx all