Followers

feel free to drop by ;)

Name:
Email Address:
cucutokwan-omaq.blogspot.com

Popular Posts

Friday, September 3, 2010

perbezaan antara kawan dan sahabat



kawan 
- kau tegur aku , baru aku tegur kau
- kau cite kat aku problem kau , yeeee aku dengar . tapi tu problem kau kann ? setel ahh sniri
- kau cite kat aku rahsie kau , yess skali lg aku dengar . tapi aku tak janji aku simpan rahsie kau tu ok ?
- kau susah , kau carik aku . aku susah , aku carik kau
- kau baik gilerrr ( time aku nak gunakan kau je lahh )
- depan kau aku senyum je , blakang kau faham² je ahh
- kau dengar ckp aku , aku sayang kau giler . kau bantah aku , sampai mati aku dendam ngan kau


sahabat
- ari ni kau tak ckp dgn aku pon , kau marah aku kew ?
- problem kau , problem aku jugak . kita setel sesame ok ?
- kau xperlu risau ahh , rahsie kau aku jamin selamat ngan aku .
- susah senang kite bersame . kau kann dah mcm family aku sniri .
- baik buruk kau , kau tetap sahabat aku .
- kau buat aku terase gilerrr , tp xpe . kicik punye hal , xperlu ahh kecoh² .




extracted from . . . . . my head

2 comments:

Gadis H said...

simple but still b'guna. gud job ^_^

ZA Wong said...

thx ;)