Followers

feel free to drop by ;)

Name:
Email Address:
cucutokwan-omaq.blogspot.com

Popular Posts

Thursday, June 3, 2010

ohoi sepage sepetang semalam selasa

entri kli ni aku nk tulis psal perjalanan hidupku(aiceywah :p) pada hari selasa yang lalu .
ya laa mna nk tau .
klau time² tua nti terbaca balek , at least aku senyum enn .
( farah , i tiru u lg ka? sorryyyyy )

selasa tu aku cuti , yalaa bnyak sgt cuti aku dapat .
i just requested for two days leave but they gave me 6 days instead =,=
wah bahagia !
wat ?
no laa .
xsronok sgt pon .
cuti lama² , klau dok kt rumah mmg bosan la babe .
so the night before ( malam hari isnin ) , aku plan dgn sorg senior ( nama dirahsiakan atas sebab² tertentu ) nk kluar jln² .
mula² tu dya ajak p kopitiam . ( where the hell is that place anyway ? )
lol .
i said , ikot ja mna² pon xpa .
so deal , 0930 janji nk jumpa .

i DID INVITE ATIQAH AHMAD FAIERIZZAN to join us but she just reply with " dunwan "
grr .
so . . . 
err . . .
haaa .
ya ahhh .
bru tringat , aku ajak adila .
hoyeh hoyeh .


1 JUN 2009 ( SELASA ) - 0715

awal sgt aku bangun ?
oh yesss .
excited sangat nk kluar ?
oh noooo .

aku terbangun awal pon sbb adek² aku semuanya dah nk berangkat menuntut ilmu ( cehh ayat cannot go )
alah biasala , sometimes it's hard for me to continue my sweet youthful adventure in dreamland klau dah terjaga more than two minutes .
=.=
yeeee

tv was packed with the israelis laknatullah issues .
grr .
ok .
im trying to hold myself from using vulgar words .
what's vulgar anyway ?
what ???
im not ur DICKtionary =="
go find it on ur own !

err .
jam menunjukkan tepat pukul 0832 ( perghh muhong ahh mamat ni )
i called adila .
haha .
she's still half awake .
lawak kot cara dya ckp time mamun .

0930 
eh .
awal sgt .
0945 i met up with tuuut ( bukan nama sebenar ) 
he fetched me up and together , we went on a one-in-a-life time highspeed drifting journey on the search for a golden statue .
lerr apa aku mrepek ni ?
xla . . .
p cari rumah adila la . . .
nsib baik aku at least ingat alamat rumah .
knp aku bleh ingat ?
hanya tuhan mengetahui .

dipendekkan cerita/drama/penipuan ini , kami berempat ke tesco .
hah ?
laa yea la cekk .
4 la .
cba kira btol² .
aku , tuuut , adila , kereta .
5 ka 6 ?
mesti la 4 .
grr .
bnyk sgt aku mrepek kli ni .
kalah farah XD

breakfast sememangnya bahagia disamping insan tersayang(?) .
nahhhh dya mrepek lg !
kami ( kali ini hanya bertiga ) , menghancurkan puasa ( break fast ) dengan hotplate ?
lol .
tgh² lapaq ni dok crita psai hotplate plakk .
nk mkn aa.
nk ak ?
tgk pix jd aaa  


shit aku tgh lapaq la !

adila amek chopstick .
budak tu xreti guna pon tp buat² reti . eh , i gurau je makcik :p
ok , we had a nice(?) chat .
yala after so called ' long-time-no-see ' msti ada bnyk bnda nk ckp en , eventhough most of it dah chat dlm fb/ym
the two of them talked about uitm thingy =="
oh .
yeah .
before i forgot , adila jumpa hantu .
yes , ADILA JUMPA HANTU !
lerrr .
xpcaya ?
gambar di bawah membuktikan segalanya
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 






errr .
why did he/she/that ghost thing looks like a gay ?
go and ask/him/her/that ghost thing by urself laa !
aku xbrani .
eh , suroh adila tnya .
dya brani o o o o XD


untuk kali keseratus lima puluh juta ~ ♪
engkau bertanyakan ku soalan yang sama ~ ♪♫

eh .
sori² !
xabis crita lg .

lps breaking the fast , kami ke GUNUNG KERIANGan ~ ♫
just ronda² around tempat tu .
plan asal nk ke jubli emas( what was that place called ? watever =.= ) , tp tmpat tu tutop .
kmi p awal sangat .
like seriously , this time terlalu awal .
so terus ke gunung keriang la .
sepanjang perjalanan, dua orang ' tua ' tersebut berbicara mengenai urusan uitm , universiti , matrikulasi , dan sebagainya .
saya hanya mampu menyampuk perbualan mereka dengan omongan² kosong tidak berisi .
dah ah .
mrepek bnyk sgt dah ni .

mr tuuut menceritakan pengalaman hidupnya bertemu jodoh dengan perempuan ayu bersaudara-saudarikan si toyol dan si lampir semasa berada di gunung itu justeru menaikkan bulu roma adila membuatkan dia menjerit " aaa xmau crita ! takot ! nak balik ! " dan ungkapan² yang sama waktu dengannya .
di sini , kita dapat lihat terdapat sedikit unsur tokok tambah dalam pengolahan cerita ini .

haaaa .
yalaa .
ada la sikit aku muhong hampaa .
bknnya mpa prasan pon :p

disebabkan had masa yang dibenarkan untuk adila keluar hanya sehingga pukul 1200 dan aku pon dah mula rasa mengantuk nak taip , adila terpaksa dihantar pulang ke rumahnya walaupun pada ketika itu masih lagi tersimpan keinginan untuk aku bersama dengannya .

cehhh .
ayat apa dya ni mrepek tgh² malam/pagi ni ?

ceit . hidong aku ditenyeh !
hoh ?
hanya kami dan tuhan yang tahu .

pulang ke rumah , saya meneruskan penjelajahan saya di alam mimpi setelah mengambil pulang adik saya , muzaim sehinggalah azan maghrib menyahut .
kantoi xsmayang asar =.=



*babak klimaks*

ehem . i did notice something , adila lg pendek skg ni !!! XD
she did change a lit bit a lot(?)
well who knows ? 
she knows ;)
 
*babak peleraian*


entri kli ni aku sengaja tulis pnjg² sbb aku tahu hanya segelintir sahaja yang NAK baca, yg lain tu smua scroll down jea .
kepada mereka² yang terlibat sepanjang menceriakan pagi selasa saya tempoh hari , saya ucapkan ribuan terima kasih disertakan dengan sedikit cenderahati dari saya  :-*
 
tuuut tuuut .
 
kepada yang terlibat dan hampir² terlibat , maaffff .
post kli ni ntok sja² suka² memori suka duka waktu tua .
tiada niat untuk mengecilkan hati sesiapa ;)
bak kata Q , cool alwayz B-)

5 comments:

Sofea Asyiqin said...

saya baca sampai habis.
menarik.

ZA Wong said...

thanks :)

Sofea Asyiqin said...

lawa siot adila tuuuuuuuuu :O

ZA Wong said...

haha .
p bgtau dya sat

Sofea Asyiqin said...

aaaaaaa dia takda blog, haha.