Followers

feel free to drop by ;)

Name:
Email Address:
cucutokwan-omaq.blogspot.com

Popular Posts

Tuesday, June 8, 2010

jumaatku tidak khusyuk lagi



JUMAAT - 4 JUN 2010
hari ini spatotnya aku ke sekolah , ada kls tmbhan .
tp aku xp and alasan aku bg , bgn lmbt .
i told umi , " 1st cklass xp , satg 2nd class start abg p laa "
kelas kedua should start on 10 .
i did prepared myself like going to sch but actually i went to jelok's house .
haha .


dok sna sembang² , pkol 12.30 aku blek umah .
hari ni abah ada kt umah .
so sembahyang jumaat kli ni xda la sepi sgt .
slalunya aku p sorg² ja sbb abah kerja kt perlis .


*****

ptg itu aku ke suarasa tv9 .
bersama-sama dgn komi , kadiaq , muaz .
yeahhh komi dgn muaz tu spupu aku .
kadiaq pulak bkal spupu .
haha .
ehem ehem .

suarasa . . . BOSAN !
HANGAT !
PANASSSS !!!!
ditambah pula dgn beberapa insiden yg menambahkan lagi kehangatan aku enn . . . .

menyesai aku p
grrr .
lps tu kmi lepak kt gemilang .
skali dgn pidot , umi ngan an .


GAY of THE DAY


haaa ni la pidot .
comey ak ?


5 comments:

elynn-p :] said...

GAY? O___O owh, it's scratched anyway. cute? yeah, and with big eyes somemore...^^

ZA Wong said...

haha . u want ?

Sofea Asyiqin said...

gay ke budak tu?
LOL baru nak mengorat.
caittttttttttttt.

ZA Wong said...

notice that there's a line ?
no , he's not

Sofea Asyiqin said...

haha yeah i saw it , saja buat2 tak nampak .
say hii to him . ;)