Followers

feel free to drop by ;)

Name:
Email Address:
cucutokwan-omaq.blogspot.com

Popular Posts

Tuesday, July 26, 2011

a great start , for a great ending

salam .



17/07/2011 secara officialnya aku dah jadi student MIIT kat UniKL . aku taknak crita semuanya pasal apa yang ada kat sini ( sebab benda tu memenatkan dan leceh ) cuma aku nak cakap kat sini memang bestttttt .


- Minggu Orientasi -

minggu orientasi ? errr baca ayat tu pon da seram kan ? actually orientasi kt MIIT ni mmg lain . sangat lain . lain dari yang lain . sebab apa ? sebab OC2 (Orientation Comittee) kat sini memang best . kalau tradisi tempat2 lain , junior kena buli kan ? tapi kat sini kami yang buli senior . ekeke .OC2 rapat ngan kami even baru 2,3 hari kenal . part paling sedih , masa Majlis Penutupan Minggu Silaturahim DIP Unikl MIIT Sesi Julai 2011 ( kira mcm hari terakhir orientasi laa :/ ) sebab rasanya memori yang macam tu aku takkan dapat kat tempat lain .... ni sedikit selingan , preview keadaan malam tu :





sampai ada yang menitiskan air mata tu kira hebat la kan ? eheheh .
antara shot malam tu : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2253890154824.2132274.1475411165

- Hostel -

hostel sini saaangat ok (dah rasa macam duduk rumah sewa wooo ) . setakat ni takda masalah apa2 lagi cuma wifi slow sikit :/
roomate semua ok , boleh give and take so kira ok la . oh yea , sini port untuk gamers - yang ni memang tak boleh nak dinafikan . desktop gila gabaii diorang bawak -.- sial doe aku guna netbook kicik jea 

- KL -

kalau kawan2 aku kat kedah mesti cakap , "hang best la bleh dok KL".... heheh actually kan takda apa yang best pon kat sini . jalan sesak , barang mahal , boleh katakan semuanya duit lah . kalau shopping complex ada banyak tapi duit tarakk takda guna jugak kan ? ala lama2 lepak sini boring la :/ masok jea hari ketiga aku da start boring . takda apa sangat pon . antara shot2 aku dapat kat KL :


haha !

| Sequence TRYing | Kz Photo | Canon EOS 1000D |
lokasi : KLCC


- Kampus -

bab ni takleh cakap lagi sebab baru sangat kat sini .

lagu unikl :
 
lirik jea da buat aku semangat berkobar-kobar ><



ok lah . sekian saja buat masa ni . nak g setel loan mara jap . salam .

2 comments:

afeeyra aishiteru said...

nice ntri . sebak time nei . T_T

Kert ZA said...

ye sama lah :(