Followers

feel free to drop by ;)

Name:
Email Address:
cucutokwan-omaq.blogspot.com

Popular Posts

Wednesday, December 29, 2010

seribu tahun takkan mungkin



bau itu lagi . . .
yea . . . bau yang terpaksa aku hidu . . .
terpaksa ?
yea . . .
sangat TERPAKSA . . .
bau seakan-akan masam-masam strawberry itu . . .
uhh aku benci bau itu . . .
aku benci !
mengapa ?
kerna ia mengingatkan aku tentang sesuatu . . . tentang seseorang . . . tentang masa lalu . . . tentang segalanya . . .
tolonglah . . .
pergi dariku . . .




aku masih mencintaimu . . .






*****

post kt atas ni xda kena mngena pon dgn aku :p sesaja copy dri blog org . haha . mcm best jea .
btw , video kt bwh ni comel !
sangat comel ! XD

thx adila sbb tag ! XD suka sgt2 !

video




*****

4 comments:

aefie said...

timasehh (:
u xrasa cm muka i bodo kaa dlm tuu ?
haha. bau ap u ?
sapa kentut ?

Kert ZA said...

sama-sama (:
mna ada bodoh , comey je . hee
bukan kentot lahh tp bau mcm perfume u suka pkai dlu tu . .
eh ehh opss :p

aefie said...

i ? laaa i pun tak egt dulu i pkai perfume ap .
strawberry ? haha.
lane pkai perfuma laki. nak rendu lg kaa. lalala~

Kert ZA said...

haha . bau tu . ermm nvm